Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 лютого 2017 08:01

Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування в районі проведення АТО залишався на рівні попереднього дня. Загалом контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнули 26,7 тисяч осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів.

Минулої доби загальний пасажиро-транспортний потік через лінію розмежування в районі проведення АТО залишався на рівні попереднього дня. Загалом контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнули 26,7 тисяч осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 6120 осіб та 770 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6380 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5910 осіб та 1310 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3805 осіб та 890 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4500 осіб.

Сьогодні вранці в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/170; «Мар’їнка» – 200/190; «Новотроїцьке» – 25/40; «Гнутове» – 150/70.

В КПВВ «Гнутове» прикордонники Донецького загону зупинили автомобіль, яким перевозили автозапчастини вартістю майже 90 тисяч гривень. Товари намагалися з порушеннями переправити на підконтрольну бойовикам територію. Автівку з вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення

Крім того, в «Майорську» прикордонники Краматорського загону зупинили ще одну автівку. Нею з непідконтрольної території спробували завезти майже 300 пачок тютюнових виробів приховавши їх в конструктивних особливостях автомобіля. Транспортний засіб також переданий представникам ДФС.

А в «Станиці Луганській» військовослужбовці Держприкордонслужби виявили нашого співвітчизника, якого розшукували підрозділи поліції. Чоловік перебував у розшуку за розбій та грабіж. Затримали його в КПВВ коли він перетинав лінію розмежування слідуючи на контрольовану територію. Затриманого передано співробітникам Нацполіції.

Протягом доби громадяни намагалися двічі підкупити прикордонників в контрольних пунктах «Новотроїцьке» та «Мар’їнка». Пропонуючи хабарі дані особи планували отримати сприяння в безперешкодному пропуску КПВВ. На свої пропозиції вони отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам правоохоронних органів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси