Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
21 лютого 2017 07:57

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 20,8 тисяч осіб та 3,5 тисяч транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 20,8 тисяч осіб та 3,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5170 осіб та 765 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4755 осіб та 1025 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4335 осіб та 990 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2805 осіб та 665 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3745 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 60/120; «Мар’їнка» – 150/200; «Новотроїцьке» – 30/50; «Гнутове» – 30/40.

В «Мар’їнці» та «Майорському» прикордонними нарядами Краматорського загону виявлені ознаки підробки трьох паспортних документів у громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Порушників передано співробітникам поліції.

Минулої доби військовослужбовці Донецького та Краматорського прикордонних загонів виявили три автомобілі, якими перевозив товари з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» незаконно перевезти комплектуючі до картриджів, продукти харчування, меблеві фасади, спортивний інвентар, газовий котел та автозапчастини. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольних пунктах «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Майорське» прикордонники зафіксували три випадки, коли наші співвітчизники намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди. На свої пропозиції громадяни України отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого правопорушників було передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси