Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 лютого 2017 08:15

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 30/100; «Мар’їнка» – 150/100; «Новотроїцьке» – 25/10; «Гнутове» – 95/40.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 19,2 тисячі осіб та 3,4 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4650 осіб та 715 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4965 осіб та 1010 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3965 осіб та 990 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2395 осіб та 670 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3185 осіб.

В КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону на вхід з неконтрольованої території виявлено громадянина України, причетного до діяльності незаконних збройних формувань. Затриманого передано співробітникам поліції.

Три автомобілі, якими до тимчасово неконтрольованої території перевозили товари з порушеннями, виявили учора прикордонники цього ж загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти мобільні телефони, електронну книжку, сигарети, побутову хімію та одяг на загальну суму більше 145 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка», «Новотроїцьке» та «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували чотири випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошові винагороди у розмірі від 100 до 500 гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси