Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
13 лютого 2017 09:17

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/60; «Мар’їнка» – 150/100; «Новотроїцьке» – 40/40; «Гнутове» – 150/30.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти прослідувало 17,6 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4595 осіб та 685 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4355 осіб та 930 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3460 осіб та 850 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2010 осіб та 560 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3190 осіб.

Автомобіль, який перевозив товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького загону. Транспортним засобом намагалися через контрольний пост «Березове» незаконно перевезти запальнички, телевізійні тюнери та антени. Даний транспортний засіб передано ДФС.

Також учора на контрольному посту, на в’їзді в населений пункт Верхнєторецьке Донецької області, прикордонним нарядом Краматорського загону в ході реалізації оперативної інформації під час перевірки документів у громадянина України, що слідував автомобілем «Акура», виявлено довідку «Про взяття на облік особи, переміщеної з тимчасово окупованої території України та районів антитерористичної операції», яка містить ознаки підробки. Затриманого громадянина передано співробітникам поліції.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси