Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
06 лютого 2017 07:56

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів:

«Майорське» – 70/65; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 20/20; «Гнутове» – 150/40.

В даний час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через КПВВ лінію розмежування загалом перетнули 15,3 тисячі осіб та 2,7 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4010 осіб та 655 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 3870 осіб та 830 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 2955 осіб та 785 транспортних засобів;

«Гнутове» –  1565 осіб та 443 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2860 осіб.

Два автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ  «Новотроїцьке» та «Майорське» перевезти одяг, взуття, продукти харчування та ядохімікати. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси