Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
03 лютого 2017 07:55

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 16,9 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/100; «Мар’їнка» – 100/150; «Новотроїцьке» – 0/20; «Гнутове» – 80/30.

В даний час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 16,9 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4365 осіб та 730 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4145 осіб та 945 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3345 осіб та 755 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2255 осіб та 560 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2800 осіб.

В КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлені ознаки підробки паспортного документу у громадянки України, яка прямувала до непідконтрольної території. Затриману порушницю передано співробітникам поліції.

Чотири автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили учора прикордонники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Майорське» незаконно перевезти медикаменти, корм для тварин, товари народного споживання, майже 30 тисяч доларів США, 195 євро, 22 тисячі гривен та 13 банківських карток. Громадян разом з автівками та вантажем передано до фіскальних органів.

Також учора прикордонники Краматорського загону на контрольному посту «Фенольна» в поїзді, який слідував до неконтрольованої території, в машинному відділені локомотива виявили 2 картонні ящики та 3 сумки з косметичними і парфумерними виробами та засобами гігієни на загальну суму  212 тисяч гривень. Власником вантажу виявився помічник машиніста. Даний товар передано ДФС для прийняття правового рішення.

Крім того, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Майорське» співробітники Держприкордонслужби зафіксували випадок, коли громадянин України намагався «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію він отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого порушника передано представникам Національної поліції в Донецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси