Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 лютого 2017 08:01

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 15,2 тисячі осіб та 2,8 тисяч транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 15,2 тисячі осіб та 2,8 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 3930 осіб та 685 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 3725 осіб та 770 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3275 осіб та 860 транспортних засобів;

«Гнутове» –  1805 осіб та 430 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2420 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 150/140; «Новотроїцьке» – 15/20; «Гнутове» – 80/20.

В КПВВ «Новотроїцьке» та «Гнутове» прикордонним нарядом Донецького загону в ході реалізації оперативної інформації виявлені ознаки підробки двох паспортних документів у громадян України, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників передано співробітникам Національної поліції.

Минулої доби співробітники Краматорського загону виявили автомобіль, який перевозив товари з порушеннями. Транспортним засобом громадянин намагалися через КПВВ «Мар’їнка» незаконно перевезти газовий котел, два електронасоси та риболовне приладдя. Громадянина разом з автівкою та вантажем передано представникам фіскальної служби та зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» прикордонники цього ж загону зафіксували випадок, коли наш співвітчизник намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію українець отримав від прикордонників категоричну відмову, після чого правопорушника передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 7 вантажних автомобілів  від Міжнародного Комітету Червоного Хреста та 4 вантажівки від благодійної організації «Людина в біді». Транспортні засоби перевозили для жителів Донецької області продуктові та гігієнічних набори, а також товари медичного призначення загальною вагою 142 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси