Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 сiчня 2017 08:25

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 28,1 тисячі осіб та 4,1 тисяча транспортних засобів:

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 120/200; «Мар’їнка» – 200/200; «Новотроїцьке» – 20/30; «Гнутове» – 150/40.

Усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 28,1 тисячі осіб та 4,1 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 7215 осіб та 815 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7090 осіб та 1265 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5940 осіб та 1120 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3735 осіб та 875 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4120 осіб.

В КПВВ «Майорське» прикордонним нарядом Краматорського загону виявлені ознаки підробки паспортного документу у громадянина України, який прямував з непідконтрольної території. Затриманого порушника передано співробітникам поліції.

Учора, прикордонники Донецького загону на контрольному посту «Березове-2» за оперативною інформацією виявили громадянина України, який, можливо, причетний до незаконних збройних формувань. Громадянина передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Шість автомобілів, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники Донецького та  Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Гнутове», «Мар’їнка» та «Майорське» незаконно перевезти 220 кілограмів ковбасних виробів, майже 230 кілограмів м’яса, косметичні засоби, столові набори зі срібла, засоби особистої гігієни, мобільні телефони, аксесуари до них та бензопили та генератори на загальну суму близько 136 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано в ДФС.

Крім того, КПВВ «Майорське» та на КрП «Мар’їнка» співробітники Держприкордонслужби зафіксували два випадки, коли громадянка України та громадянин Йорданії намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси