Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 сiчня 2017 08:32

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 19,6 тисяч осіб та 3,3 тисячі транспортних засобів:

За минулу добу лінію розмежування через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що в районі проведення АТО, перетнули 19,6 тисяч осіб та 3,3 тисячі транспортних засобів:

«Майорське» – 4515 осіб та 645 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5465 осіб та 1135 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4015 осіб та 915 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2460 осіб та 555 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3185 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/100; «Мар’їнка» – 200/150; «Новотроїцьке» – 30/70; «Гнутове» – 120/30.

В КПВВ «Мар’їнка» прикордонним нарядом Краматорського загону за допомогою службового собаки виявлено 10 грамів рослинної речовини у багажному відділенні автомобіля, який прямував до непідконтрольної території. Зілля, власника та транспортний засіб передано співробітникам поліції.

Минулої доби співробітники Краматорського та Донецького прикордонних загонів виявили три автомобілі, які перевозили товари з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» незаконно перевезти медикаменти, які приховували в паливному баку автівки, та більше 180 кілограм ковбасних виробів на загальну суму майже 60 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам фіскальної служби та зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» прикордонники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли наші співвітчизники намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції українці отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого правопорушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідувала одна вантажівка від регіонального Представництва Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні. Транспортний засіб перевозив для жителів Донецької області дизельні генератори загальною вагою майже 3 тонни.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси