Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 грудня 2016 08:28

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/180; «Мар’їнка» – 200/250; «Новотроїцьке» – 0/100; «Гнутове» – 130/60.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 25,1 тисяч осіб та 4,2 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5930 осіб та 810 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6665 осіб та 1355 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5130 осіб та 1125 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3230 осіб та 815 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4125 осіб.

Чотири автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили співробітники Краматорського загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти одяг, дитячі іграшки та  ковбасні вироби на загальну суму 55 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам ДФС.

Крім того, в КПВВ «Майорське» та «Мар’їнка» співробітники цього ж загону зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси