Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
25 грудня 2016 08:16

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 100/150; «Мар’їнка» – 170/200; «Новотроїцьке» – 30/90; «Гнутове» – 80/70.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 26,4 тисячі осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 7560 осіб та 1170 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6230 осіб та 1255 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4910 осіб та 1110 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3500 осіб та 955 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4225 осіб.

П’ять автомобілів, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили співробітники Донецького та Краматорського загонів. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та «Мар’їнка» незаконно перевезти взуття, електротовари, 150 новорічних подарункових наборів з цукерками, меблі, віники для бані, тюлі, канцелярське приладдя, інтернет-роутер та розчинник на загальну суму 72 тисячі гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам ДФС.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка», «Станиця Луганська» та на контрольному посту «Майорськ» співробітники Краматорського та Луганського загонів зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі 550, 200 та гривень. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси