Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
23 грудня 2016 09:02

Сьогодні зранку в контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість транспортних засобів:

Сьогодні зранку в контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, на в’їзд та виїзд знаходилося така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 70/260; «Мар’їнка» – 250/170; «Новотроїцьке» – 0/100; «Гнутове» – 100/60.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Загалом протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 28,1 тисяча осіб та 4,1 тисяча транспортних засобів:

«Майорське» – 6570 осіб та 760 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 6830 осіб та 1130 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 5725 осіб та 1130 транспортних засобів;

«Гнутове» –  4315 осіб та 975 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4705 осіб.

Автівку, яка перевозила товари до тимчасово неконтрольованої території з порушенням, виявили співробітники Краматорського загону. Транспортним засобом громадянин намагався через КПВВ «Майорське» незаконно перевезти автозапчастини, сантехнічні вироби. Автомобіль та вантаж передано працівникам ДФС.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка» та «Майорське» співробітники цього ж загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції українці отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Через КПВВ «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 8 вантажних автомобілів від регіонального Представництва Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців в Білорусі, Молдові та Україні. Транспортні засоби перевозили для мешканців Донецької області гігієнічні набори загальною вагою майже 89 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси