Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 грудня 2016 08:25

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» – 100/100; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 0/100; «Гнутове» – 130

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО, сьогодні зранку на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів: «Майорське» – 100/100; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 0/100; «Гнутове» – 130/45.

На цей час усі КПВВ працюють в штатному режимі.

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування загалом перетнули 21,3 тисячі осіб та 3,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 5770 осіб та 755 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5765 осіб та 1110 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 3610 осіб та 800 транспортних засобів;

«Гнутове» –  3495 осіб та 760 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 2670 осіб.

В КПВВ «Новотроїцьке» та «Мар’їнка» прикордонними нарядами Донецького та Краматорського загонів виявлені ознаки підробки паспортного документу у громадянина України та доручення на автомобіль «Деу» української реєстрації, які прямували з непідконтрольної території. Затриманих порушників та автівку передано співробітникам поліції.

Крім того, співробітники цих загонів виявили два автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Майорське» та «Гнутове» незаконно перевезти пневматичну гвинтівку, пральні порошки та  алкогольні напої. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам ДФС.

Також, учора співробітники Донецького загону за допомогою службового собаки виявили в автомобілі «Дачія» української реєстрації 10 грам речовини рослинного походження, яку намагався перемістити з неконтрольованої території наш співвітчизник. Громадянина разом з автомобілем та виявленою речовиною передано співробітникам Національної поліції.

В КПВВ «Майорське» та на контрольному посту «Мар’їнка» співробітники Краматорського загону зафіксували три випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити питання» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції вони отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси