Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
12 грудня 2016 08:14

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 20,6 тисяч осіб та 3,5 тисяч транспортних засобів:

Протягом минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду лінію розмежування перетнули 20,6 тисяч осіб та 3,5 тисяч транспортних засобів:

«Майорське» – 4425 осіб та 635 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5675 осіб та 1080 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4490 осіб та 1135 транспортних засобів;

«Гнутове» –  2635 осіб та 645 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3350 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість  транспортних засобів:

«Майорське» – 50/97; «Мар’їнка» – 200/100; «Новотроїцьке» – 0/80; «Гнутове» – 100/30.

В КПВВ «Новотроїцьке» прикордонним нарядом Донецького загону виявлено ознаки підробки паспортних документів у громадянок України, які прямували на вихід з непідконтрольної території. Затриманих жінок передано співробітникам поліції.

Також минулої доби співробітники Донецького та Краматорського загонів виявили шість автомобілів, які перевозили товари з порушеннями  до тимчасово неконтрольованої території. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ «Новотроїцьке», «Майорське» та «Мар’їнка» незаконно перевезти телевізор, ноутбук, приладдя для гри в більярд, дитячий одяг, мясо, алкогольні напої, каву, медичний універсальний апарат озонотерапії, косметику та засоби гігіени на загальну суму майже 150 тисяч гривень. Громадян разом з автівками та вантажем передано представникам ДФС та зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення.

Крім того, в КПВВ та КрП «Мар’їнка» співробітники Краматорського загону зафіксували два випадки, коли громадяни України намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свої пропозиції наші співвітчизники отримали від прикордонників категоричні відмови, після чого порушників передано співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси