У Навчальному центрі Держприкордонслужби пройшли збори прикордонних фінансистів

НАЗАД
23 листопада 2016 09:24

На Черкащині, на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України, протягом минулого тижня проходили збори з головними бухгалтерами–начальникамифінансово-економічних підрозділів структурних частин прикордонного відомства.

На Черкащині, на базі Навчального центру Державної прикордонної служби України, протягом минулого тижня проходили збори з головними бухгалтерами-начальниками фінансово-економічних підрозділів структурних частин прикордонного відомства. Зазначимо, що навчання персоналу проводилися для підвищення професійного рівня фінансових працівників Держприкордонслужби.

У ході заходу учасники обговорили різнопланові питання фінансового характеру, які виникають під час виконання щоденних службових завдань. Крім того, кожен із присутніх мав змогу відпрацювати ситуації різної складності, що підготували представники Фінансово-економічного управління Адміністрації Держприкордонслужбидля проведення практичних занять. За результатами навчального тренінгу були підготовлені пропозиції та відпрацьовані механізми щодо зменшення ризиків фінансових порушень.

Також з метою обміну досвідом до зборів були залучені представники відповідних підрозділів Міністерства внутрішніх справ України та Державної аудиторської служби України. Експерти взаємодіючих структур обговорили з учасниками зборів актуальні питання бухгалтерського обліку та звітності у сучасних умовах, а також сучасні методи внутрішнього аудиту як інструменту підвищення ефективності діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси