В рамках прикордонної операції «Кордон-2016» затримано більше 300 незаконних мігрантів

НАЗАД
17 листопада 2016 14:11

Під час брифінгу в «Укрінформі» помічник Голови Державної прикордонної служби Олег Слободян розповів про обстановку та результати діяльності прикордонних підрозділів в районі проведення АТО.

Сьогодні під час брифінгу в «Укрінформі» помічник Голови Державної прикордонної служби Олег Слободян поінформував про проведення прикордонної операції «Кордон-2016. 

«Триває активна фаза прикордонної операції «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводить спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств і відомств. В рамках спільних дій посилено протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон незаконних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів та зброї», - сказав він.

Також Олег Слободян відмітив, що на даний момент, у ході операції вже затримано 1643 порушника державного кордону, понад 3 600 порушників прикордонного режиму та 309 незаконних мігранти. Крім того, виявлено більше майже 400 тонн контрабандного спирту, понад 2,2 мільйона пачок цигарок, майже 265 кг бурштину, 66 кілограмів наркотичних засобів та 273 одиниці зброї.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси