Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 жовтня 2016 08:13

Протягом минулої доби у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування спостерігався інтенсивний пасажиро-транспортний потік. Загалом через КПВВ прослідувало 27 тисяч осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів.

Протягом минулої доби у всіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування спостерігався інтенсивний пасажиро-транспортний потік. Загалом через КПВВ прослідувало 27 тисяч осіб та 4,8 тисяч транспортних засобів.

Контрольні пункти в`їзду-виїзду перетнула така кількість осіб та транспорту:

«Майорське» – 4480 осіб та 690 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 7565  осіб та 1420 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6095 осіб та 1580 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4400 осіб та 1085 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 4506 осіб.

Контрольні пункти в’їзду-виїзду працюють в штатному режимі. Сьогодні зранку в КПВВ на в’їзд та виїзд знаходилася така кількість транспортних засобів: «Майорське» - 0/270; «Мар’їнка» – 170/200; «Новотроїцьке» – 40/30; «Гнутове» – 70/30.

В районі проведення АТО прикордонники зупинили 3 транспортні засоби, якими на підконтрольну бойовикам територію намагались перемістити товари з порушенням правил.

Так, прикордоний наряд Луганського загону на контрольному посту «Шахта Родіна» затримав автомобіль з вантажем одягу. Загалом автівкою перевозили більше 110 одиниць одягу вартістю 35 тисяч гривень. Ще 2 автомобілі прикордонники Краматорського загону спільно з представниками фіскальної служби спинили в КПВВ «Мар’їнка». Уході перевірки з’ясувалося, що ними на непідконтрольну територію везли мобільні телефони, гарнітуру, жіноче взуття та чоловічі сумки. Вартість товарів сягає майже 90 тисяч гривень. Всі транспортні засоби передані представникам зведеної мобільної групи та фіскальної служби для прийняття правового рішення.

Протягом доби громадяни тричі намагались підкупити співробітників Держприкордонслужби, аби отримати сприяння в перетині лінії розмежування. Всі вони прямували на підконтрольну бойовикам територію через контрольні пункти «Майорське», «Гнутове» та «Мар’їнка». На свої пропозиції порушники отримали категоричні відмови та були передані співробітникам Національної поліції.

Через КПВВ «Новотроїцьке» та «Майорське» до неконтрольованої території прослідували 9 вантажних автомобілі з гуманітарною допомогою від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» та благодійної організації «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецької області медичне обладнання, медикаменти та продуктові набори загальною вагою близько 130 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси