Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
20 жовтня 2016 09:05

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним.

Протягом минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався динамічним та інтенсивним.

Загалом учора КПВВ перетнуло 20 тисяч осіб та 3 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Мар’їнка», де оформлено 6205 осіб. 

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 10 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, та 120 автівок прямувало у зворотному напрямку. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 300 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» на виїзд до неконтрольованої території зафіксовано 80 транспортних засобів. 70 та 50 автомобілів на в’їзд та виїзд перебувало в КПВВ «Гнутове».

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону виявили автомобіль, яким до неконтрольованої території намагалися перевезти 9 пакунків з коштами та банківські картки різних власників.

Крім того, в КПВВ «Мар’їнка», «Гнутове» та «Новотроїцьке» правоохоронці Краматорського та Донецького загонів за допомогою службового собаки виявили у двох автомобілях та в особистих речах громадян України 10 мисливських набоїв, травматичний пістолет, мисливські ножі, 10 грамів речовини рослинного походження та гладкоствольну мисливську рушницю, які незаконно намагалися перемістити через лінію розмежування.

 Через КПВВ «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 12 транспортних засобів з гуманітарним вантажем від благодійної організації «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецької області будівельні матеріали загальною вагою 165 тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси