Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
15 жовтня 2016 08:16

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Загалом КПВВ перетнуло 22,8 тисяч осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольному пункті «Зайцеве, де оформлено 6220 осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ перебувало транспортних засобів на в’їзд та виїзд:

«Зайцеве» – 50/170;

«Мар’їнка» – 150/120;

«Новотроїцьке» – 20/5;

«Гнутове» – 15/10.

Також, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка», «Зайцеве» та «Гнутове» прикордонники Краматорського та Донецького загонів спільно з працівниками фіскальної служби виявили 5 автомобілів, якими до неконтрольованої території перевозили одяг, взуття, сантехніку, автозапчастини, ковбасні вироби, сигарети та медикаменти на загальну суму майже 425 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, протягом доби в КПВВ «Новотроїцьке» співробітниками Донецького загону зафіксовано 2 випадки, коли громадяни України намагалися «вирішити» питання про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. Наші співвітчизники пропонували 1,5 тисячі гривень та 400 гривень. На свої пропозиції вони отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Національної поліції в Донецькій області. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси