Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
29 вересня 2016 08:31

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Минулої доби в усіх контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в зоні проведення АТО, пасажиро-транспортний потік залишався інтенсивним.

Загалом КПВВ перетнуло 27,6 тисяч осіб та 4,2 тисячі транспортних засобів. Найбільший рух спостерігався в контрольних пунктах «Зайцеве» та «Новотроїцьке», де оформлено по 6,6 тисяч осіб.

Сьогодні вранці у КПВВ перебувало на в’їзд та виїзд відповідно:

«Зайцеве» – 10/150;

«Мар’їнка» – 150/200;

«Новотроїцьке» – 0/30;

«Гнутове» – 15/8 транспортних засобів.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове» та «Новотроїцьке» прикордонники Донецького загону спільно з працівниками фіскальної служби виявили 5 автомобілів. Ними до неконтрольованої території перевозили 210 кг свіжемороженої риби, іграшки, дитячі меблі, 110 пачок сигарет та побутову техніку на суму майже 90 тисяч гривень з порушенням правил переміщення вантажів.

Крім того, в КПВВ «Зайцеве» співробітники Краматорського загону зафіксували випадок, коли громадянка України намагалася «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду. На свою пропозицію вона отримала від прикордонників категоричну відмову, після чого порушницю було передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Також через КПВВ «Зайцеве» на виїзд до неконтрольованої території прослідували 4 вантажних транспортних засоби з гуманітарним вантажем від благодійної організації «Людина в біді». Автівки перевозили для жителів Донецька продуктові набори загальною вагою 61 тонна.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси