Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
02 вересня 2016 08:25

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО значно зменшився.

Протягом минулої доби пасажиро-транспортний потік через контрольні пункти в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО значно зменшився. Загалом КПВВ перетнуло 21 тисяча осіб, що на 4 тисячі осіб менше у порівнянні з попереднім днем, та 4 тисячі транспортних засобів.

Через контрольні пункти прослідувала така кількість осіб та транспорту:

«Зайцеве» – 6040 осіб та 1060 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 4650  осіб та 1080 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 4490 осіб та 1245 транспортних засобів;

«Гнутове» – 2415 осіб та 610 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 3695 осіб.

Сьогодні зранку в КПВВ «Зайцеве» для перетину лінії розмежування знаходилося 350 автомобілів, які рухалися на в'їзд з неконтрольованої території, а в зворотному напрямку прямувало 100 автівок. В «Мар’їнці» на в’їзд та виїзд перебувало 300 та 200 транспортних засобів відповідно. У контрольному пункті «Новотроїцьке» знаходилося по 20 авто в обох напрямках, ще по 10 автомобілів перебувало в КПВВ «Гнутове».

Нагадаємо, що контрольні пункти в'їзду-виїзду перейшли на осінній період роботи. Тепер пропуск осіб та транспортних засобів здійснюється з 7.00 до 18.30.

Крім того, в контрольних пунктах в’їзду-виїзду співробітники Держприкордонслужби спільно з працівниками фіскальної служби затримали 4 автівки з товарами. Вони слідували через контрольні пункти «Гнутове», «Мар’їнка» та «Новотроїцьке». Зокрема, транспортними засобами на непідконтрольну територію везли засоби особистої гігієни, сільгоспобладнання та автозапчастини вартістю більше 40 тисяч гривень.

Також в КПВВ «Зайцеве» прикордонники зафіксували два випадки, коли громадянин України та узбек намагалися «домовитися» про безперешкодний пропуск через лінію розмежування за грошову винагороду у розмірі більше 1 тисячі гривень. На свої пропозиції вони отримали категоричні відмови, після чого були передані співробітникам Національної поліції в Донецькій області.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси