Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
27 серпня 2016 07:40

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО залишається динамічним. Учора спостерігалося його невелике збільшення у порівнянні з попередньою добою. Найбільший рух був на КПВВ «Зайцеве»,

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду, що на лінії розмежування в районі проведення АТО залишається динамічним. Учора спостерігалося його невелике збільшення у порівнянні з попередньою добою. Найбільший рух був на КПВВ «Зайцеве», «Новотроїцьке» та «Станиця Луганська».  

Загалом контрольні пункти перетнуло майже 32 тисячі осіб та 4,9 тисячі транспортних засобів:

 «Зайцеве» – 8010 осіб та 1260 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5565  осіб та 970 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 7175 осіб та 1670 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4390 осіб та 1020 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6775 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території знаходилося 20 автівок, а на виїзд рухалося 150. У «Мар’їнці» 250 транспортних засобів очікувало на в’їзд, в зворотному напрямку було 300 автівок. У «Новотроїцькому» в обох напрямках спостерігалося по 20 автомобілів, скупчення транспорту в «Гнутовому» не було.

Черговий факт пропонування неправомірної вигоди прикордонникам зафіксовано учора в контрольному пункті «Гнутове». Наш співвітчизник пропонував 500 гривень, аби йому посприяли в безперешкодному пропуску через лінію розмежування. На свою пропозицію він отримав категоричну відмову та був переданий співробітникам поліції в Донецькій області. Державна прикордонна служба звертається до громадян не порушувати чинне законодавство України та не намагатися впливати на прийняття правового рішення прикордонниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси