Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
24 серпня 2016 08:27

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 40 автівок, а на виїзд – 90. В «Мар’їнці» знаходилось 300 та 150 автомобілів, які рухалися на в’їзд та виїзд відповідно. У «

Минулої доби пасажиро-транспортний потік в контрольних пунктах в`їзду-виїзду залишався динамічним та інтенсивнив. Він спостерігався на рівні попередньої доби. Загалом контрольні пункти перетнуло 29,2 тисяч осіб та 4,3 тисяч транспортних засобів:

«Зайцеве» – 7025 осіб та 1040 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5530  осіб та 915 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6660 осіб та 1470 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4250 осіб та 915 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5705 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 40 автівок, а на виїзд – 90. В «Мар’їнці» знаходилось 300 та 150 автомобілів, які рухалися на в’їзд та виїзд відповідно. У «Новотроїцькому» та «Гнутовому» на в’їзд та виїзд черг не було.

Учора, в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонники Краматорського загону виявили в конструктивних особливостях автомобіля приховані кошти. Громадянка України, яка прямувала до тимчасово неконтрольованої території, перевозила під панеллю приладів та підлокітнику майже 200 тисяч гривень та понад 80 банківських карточок. Їх виявили правоохоронці під час проведення заходів контролю. Громадянку разом з автомобілем, коштами та банківськими картками передано взаємодіючим органам.

А у КПВВ «Гнутове» прикордонники Донецького загону виявили у жінки дев'ять паспортних документів громадян України. Наша співвітчизниця 1981 року народження прямувала з Маріуполя на окуповану територію. Під час здійснення контрольних заходів у сумці, у потайній кишені, правоохоронці  виявили паспорти. У ході фільтраційних заходів особа зізналась, що здійснювала вклеювання вікових фотокарток у паспортні документи без присутності їх власників.

Крім того, прикордонники Краматорського та Донецького загонів у КПВВ «Зайцеве» та «Гнутове» виявили автівки з товарами, які перевозили з порушенням правил перевезення вантажів через контрольні пункти на лінії розмежування. У чотирьох випадках автівки прямували до тимчасово непідконтрольної території з гербіцидами, м’ясом та товарами народного споживання. Товари на майже 350 тисяч гривень з транспортними засобами передано представникам фіскальної служби.

Крім того, через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідували вантажні автівки від Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест». Вони прямували до Донецька з гуманітарним вантажем будівельних товарів загальною вагою понад 140 тонн.

Також, з нагоди 25-ї річниці Незалежності України прикордонники Донецького загону у контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Гнутове» зустрічали громадян з патріотичними листівками, державною символікою та щиросердечними  вітальними словами. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси