Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування

НАЗАД
21 серпня 2016 09:32

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду «Зайцеве», «Мар’їнка», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Станиця Луганська» перетнуло понад 28 тисяч осіб, що на 3 тисячі осіб менше,ніж попередньої доби.

Минулої доби через контрольні пункти в`їзду-виїзду «Зайцеве», «Мар’їнка», «Новотроїцьке», «Гнутове» та «Станиця Луганська» перетнуло понад 28 тисяч осіб, що на 3 тисячі осіб менше,ніж попередньої доби. Крім того, лінію розмежування через КПВВ перетнуло понад 4,5 тисяч транспортних засобів. Всього через контрольні пункти прослідувало:

«Зайцеве» – 6385 осіб та 960 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5840  осіб та 1255 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» –5825 осіб та 1399 транспортних засобів;

«Гнутове» – 3597 осіб та 915 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 6510 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 50 автомобілів, а в зворотному напрямку – 70. У «Мар’їнці» очікувало 240 транспортних засобів на в’їзд, а на виїзд було 120 автівок. У «Новотроїцькому» та «Гнутовому» очікували оформлення по 10 авто на в’їзд та 4 і 15 на виїзд відповідно.

Учора прикордонники  Краматорського загону спільно з фіскальною службою у КПВВ «Мар’їнка, за допомогою службового собаки, виявили наркотичну речовину. Наркотики перевозив до неконтрольованої території, за спинкою заднього сидіння автомобіля, громадянин України. Всього в пакунку було 300 грамів речовини рослинного походження, попередньо, марихуани. Громадянина разом з автомобілем та речовиною передано представникам Національної поліції в Донецькій області.

Крім того у КПВВ «Мар’їнка» та «Гнутове» затримано 2 автомобілі з вантажем  товарів народного споживання, надувним човном та двигуном на загальну суму понад 60 тисяч гривень. Вантаж прямував до неконтрольованої території.  Дані транспортні засоби передано ДФС для прийняття правового рішення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси