Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адміністративній межі з АР Крим

НАЗАД
08 серпня 2016 12:00

Учора в районі проведення АТО українські військові зафіксували політ 6 безпілотних літальних апаратів. Також на адміністративній межі прикордонники Херсонського загону зафіксували польоти 9 російських вертольотів Мі-8 над тимчасово окупованою територією

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора в районі проведення АТО українські військові зафіксували політ 6 безпілотних літальних апаратів. Також на адміністративній межі прикордонники Херсонського загону зафіксували польоти 9 російських вертольотів Мі-8 над тимчасово окупованою територією АР Крим та 2 БПЛА. По даним фактам проінформовано взаємодіючі підрозділи ЗСУ.

Прикордонники відділу «Бахмут» Краматорського загону спільно із співробітниками фіскальної служби виявили транспортний засіб з вантажем жувальних гумок. Автівкою, що прямувала в напрямку Горлівки, у незаконний спосіб намагалися перемістити через лінію розмежування товар на суму майже 130 тисяч гривень. Виявлену продукцію вилучено встановленим порядком та передано компетентним органам.

У контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прикордонники виявили автомобіль, в якому до неконтрольованої території приховано перевозили радіодеталі. Транспортний засіб з товарами передали представникам зведеної мобільної групи для прийняття правового рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси