Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
04 серпня 2016 12:56

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Як вже повідомлялося, вчора близько 9.30 бойовики черговий раз здійснили обстріл контрольного поста «Майорськ».

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Як вже повідомлялося, вчора близько 9.30  бойовики черговий раз здійснили обстріл контрольного поста «Майорськ». По позиціях КрП, що на напрямку КПВВ «Зайцеве», з населеного пункту Горлівка вогонь вів ворожий снайпер. Одна з куль влучила прикордоннику в бронежилет. На щастя, військовослужбовець не постраждав.

Протягом доби в районі проведення антитерористичної операції польотів ворожих безпілотних літальних апаратів не зафіксовано.

В контрольних пунктах в'їзду-виїзду в 4 випадках не допущено переміщення товарів через лінію розмежування. Так, в КПВВ «Станиця Луганська» були зупинені 2 громадян України, які до неконтрольованої території несли майже 750 пачок сигарет. Куриво вартістю 12 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби. А в «Мар’їнці» та «Новотроїцькому» затримали 3 автомобілі. Транспортні засоби наші співвітчизники запакували різноманітними товарами народного споживання, тютюновими виробами та косметикою. Товари на 35 тисяч гривень вони везли на підконтрольну бойовикам територію.

Крім того, в контрольному пункті «Зайцеве» в автомобілі прикордонники виявили 3 набої калібру 5,6 мм. Наразі автівку з водієм та набоями передали співробітникам Нацполіції для прийняття правового рішення.

Через КПВВ «Новотроїцьке» прослідував гуманітарний вантаж від регіонального Представництва Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців. 22 вантажні автомобілі везли майже 390 тонн будматеріалів для жителів Луганської області.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси