Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
02 серпня 2016 13:12

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники, не було.

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій, на яких несуть службу прикордонники,  не було. У районі проведення АТО зафіксовано політ одного безпілотного літального апарату.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке», «Мар’їнка»   та «Зайцеве» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби затримали 3 автомобілі, які намагались перемістити на неконтрольовану територію товари народного споживання, мобільні телефони та медикаменти. Конфіскат вартістю понад 70 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби.

Ще одну автівку, яка прямувала з  неконтрольованої території,  оглядова група зупинила в контрольному пункті «Зайцеве». Транспортний засіб перевозив понад півтонни міді та свинцю. Конфіскат вартістю більше 46 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Через контрольний пункт в’їзду – виїзду «Зайцеве» прослідували 2 вантажних автомобілі з гуманітарним вантажем від благодійної організації «Доброта». Транспортні засоби перевозили понад 8,5 тонн продуктів харчування для жителів Донецька.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси