Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
01 серпня 2016 12:45

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Учора ввечері незаконні збройні формування здійснили обстріл зі стрілецької зброї та АГС-17 по позиціях контрольних постів «Майорськ» та «Мар’їнка». Обстріл вівся з населених пунктів Горлівка та Олександрівка, що на неконтрольованій території. Постраждалих серед прикордонників немає.

У районі проведення АТО зафіксовано політ 2 безпілотних літальних апаратів.

В контрольному пункті в’їзду – виїзду «Мар’їнка» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили вантажівку, яка перевозила з неконтрольованої території близько 1,5 тонни фіточаю. Конфіскат вартістю близько 100 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Ще одну автівку прикордонники та представники фіскальної служби зупинили в контрольному пункті в’їзду-виїзду «Новотроїцьке». Транспортний засіб перевозив до неконтрольної території електроінструменти та запчастини до сантехніки. Даний транспортний засіб та вантаж вартістю 15 тисяч гривень вилучили.

Громадянку України, яка намагалась перемістити з неконтрольованої території пакунок з наркотичною речовиною зупинили в контрольному пункті в’їзду – виїзду «Зайцеве». Під час проведення перевірки спрацював службовий собака. У ході огляду в сумочці у жінки був знайдений пакунок з наркотичною речовиною, попередньо марихуаною. Затриману передали представникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси