Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
31 липня 2016 13:15

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. Вчора позиції контрольного посту «Майорськ» обстріляв ворожий снайпер.   Обстріл вівся з населеного пункту Горлівка, що на неконтрольованій території. Постраждалих серед українських захисників немає.

У районі проведення АТО зафіксовано політ 1 безпілотного літального апарату.

Прикордонники Краматорського загону в рамках проведення оперативних заходів зупинили поблизу населеного пункту Одрадівка, що на Донеччині транспортний засіб з 4 громадянами України. Зазначені особи намагались потрапити на неконтрольовану територію в об’їзд контрольного пункту в’їзду – виїзду  «Зайцеве». Відносно водія прикордонники склали адміністративні документи.

На контрольному пунті в’їзду – виїзду «Новотроїцьке»   прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 3 автомобілі, які прямували на неконтрольовану територію з вантажем стоматологічних матеріалів, пристроїв для поливання, косметичними виробами та медичним обладнанням. Дані транспортні засоби та конфіскат загальною вартістю понад 90 тисяч гривень  передали представникам фіскальної служби.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси