Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

НАЗАД
30 липня 2016 07:58

Минулої доби в контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався досить інтенсивним. У порівнянні з попередньою добою він фіксувався певним зменшенням кількості громадян, які слідували через лінію розмежування, та збільшенням транспо

Минулої доби в контрольних пунктах в`їзду-виїзду пасажиро-транспортний потік залишався досить інтенсивним. У порівнянні з попередньою добою він фіксувався певним зменшенням кількості громадян, які слідували через лінію розмежування, та збільшенням транспорту. Загалом контрольні пункти перетнуло 29 тисяч осіб та 4,9 тисяч транспортних засобів. Найбільш інтенсивний рух фіксувався в «Зайцевому» і «Новотроїцькому».

Всього через КПВВ прослідувало:

«Зайцеве» – 6815 осіб та 1145 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5435  осіб та 1040 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6755 осіб та 1635 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4380 осіб та 1060 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5630 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 120 автомобілів, а на виїзд - 60. В «Мар’їнці» знаходилось 170 та 200 автівок, які рухалися на в’їзд та виїзд відповідно. У «Новотроїцькому» зафіксовано 50 автомобілів на виїзд, а в зворотному напрямку черг не фіксувалося. Також відсутнє накопичення транспорту на КПВВ «Гнутове».

Вчора в трьох контрольних пунктах громадяни намагалися за кошти вплинути на рішення прикордонників. В «Гнутовому» і «Зайцевому» наші співвітчизники загалом пропонували майже 2 тисячі гривень за сприяння в перетині лінії розмежування. А в «Мар’їнці» за 100 доларів США чоловік хотів «домовитись» про безперешкодний пропуск з товарами. На свої пропозиції громадяни отримали категоричні відмови і тепер їм доведеться давати пояснення співробітникам Національної поліції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси