Ситуація в контрольних пунктах в'їзду-виїзду на лінії розмежування в зоні проведення АТО

НАЗАД
29 липня 2016 07:55

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду минулої доби залишався динамічним та фіксувався певним зменшенням у порівнянні з попередньою добою.

Пасажиро-транспортний потік у контрольних пунктах в`їзду-виїзду минулої доби залишався динамічним та фіксувався певним зменшенням у порівнянні з попередньою добою. Загалом лінію розмежування перетнуло понад 30,6 тисячі осіб та 4,5 тисяч транспортних засобів. Найбільш інтенсивний рух фіксувався по контрольним пунктам «Зайцеве» і «Новотроїцьке».

Всього через КПВВ прослідувало:

«Зайцеве» – 7980 осіб та 1150 транспортних засобів;

«Мар’їнка» – 5455  осіб та 900 транспортних засобів;

«Новотроїцьке» – 6755 осіб та 1480 транспортних засобів;

«Гнутове» – 4625 осіб та 1000 транспортних засобів;

«Станиця Луганська» – 5810 осіб.

Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через контрольний пункт «Зайцеве» на в'їзд з неконтрольованої території перебувало 70 автомобілів, а на виїзд - 140. В «Мар’їнці» знаходилось 250 автівок, які рухалися на в’їзд, ще 150 прямували в зворотному напрямку. У «Новотроїцькому» зафіксовано по 40 автомобілів на в’їзд та виїзд. Черг на КПВВ «Гнутове» не зафіксовано.

Продовжуються спроби громадян вплинути на рішення прикордонників шляхом пропонування неправомірної вигоди. Вчора в КПВВ прикордонні наряди двічі фіксували подібні випадки. Зокрема, двоє наших співвітчизників на «Зайцевому» та «Новотроїцькому» за хабар хотіли отримати сприяння в перетині лінії розмежування. Чоловіки прямували на тимчасово непідконтрольну територію. Тепер порушникам доведеться давати пояснення співробітникам Національної поліції.

Державна прикордонна служба України вкотре звертається до громадян, які прямують через лінію розмежування, не намагатися у будь-який спосіб, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси