Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
24 липня 2016 13:33

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій на яких несуть службу прикордонники не було

Прикордонники продовжують виконання завдань на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками. За минулу добу обстрілів позицій на яких несуть службу прикордонники не було. В зоні проведення АТО зафіксовано 2 безпілотних літальних апарати.

На контрольних пунктах в’їзду–виїзду «Новотроїцьке»  прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили 2 транспортні засоби, які намагались перемістити на неконтрольовану територію автозапчастини та медикаменти загальною вартістю понад 70 тисяч гривень. Конфіскат передали представникам зведеної мобільної групи.

На блокпосту «Курдюмівка»  прикордонники Краматорського загону зупинили автомобіль  з вантажем кави  вагою близько 150 кілограмів та парфумами.  Вантаж громадянин України мав намір доправити на неконтрольовану територію. Товари вартістю 60 тисяч гривень теж вилучили.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси