Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
12 липня 2016 11:54

В районі проведення АТО прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи. За минулу добу обстрілів позицій на яких несуть службу прикордонники не було.

В районі проведення АТО прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи. За минулу добу обстрілів позицій на яких несуть службу прикордонники  не було.

Протягом доби українські військові зафіксували польоти 7 безпілотних літальних апаратів, які використовуються терористами з метою розвідувальної діяльності.  

На контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Мар’їнка» та «Гнутове» прикордонники спільно з представниками фіскальної служби затримали  6 автомобілів з майже тонною м’ясопродуктів. Усі транспортні засоби прямували на неконтрольовану територію. Конфіскат вартістю майже 70 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби та зведеній мобільній групі. Ще одну автівку, яка прямувала на неконтрольовану територію  з електротоварами оглядова група зупинила на контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве». Конфіскат вартістю 9 тисяч гривень передали представникам зведеної мобільної групи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси