Щодо обстановки в зоні проведення АТО

НАЗАД
06 липня 2016 13:21

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Минулої доби бойовики з боку населеного пункту Горлівка, що на неконтрольованій території обстріляли позиції контрольного посту «Майорськ», на якому несуть службу прикордонники. Обстріл російськими найманцями вівся з  120-мм мінометів. Всього було випущено близько 15 мін, частина яких розірвалась поблизу, дві безпосередньо на контрольному посту.  Постраждалих серед українських захисників немає.

У зоні проведення АТО зафіксовано 4 безпілотних літальних апарати.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду  «Зайцеве»  прикордонники спільно з представниками фіскальної служби виявили у громадянина України два шприци з наркотичним вмістом. Зазначений громадянин прямував на неконтрольовану територію. За даним фактом проінформовано представників Національної поліції.

Прикордонники спільно з представниками фіскальної служби зупинили на контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке», «Гнутове»,  «Мар’їнка» та  «Зайцеве» 4 транспортні засоби, які перевозили до неконтрольованої території без належних документів товари народного споживання, техніку,  іграшки та корм для тварин. Конфіскат попередньою вартістю понад 50 тисяч гривень передали представникам фіскальної служби та зведеній мобільній групі.

Через контрольний пункт в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» прослідувало 4 транспортні засоби з вантажем будівельних матеріалів вагою близько 18 тон. Вантажівки від  Місії Міжнародного комітету «Червоний Хрест» прямували до Донецька.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси