13-річний Данило отримав Подяку від Голови Державної прикордонної служби України

НАЗАД
11 травня 2023 16:09

Днями 13-річний Данило отримав Подяку від Голови Державної прикордонної служби України Сергія Дейнека за участь у дитячому художньому конкурсі «Прикордонник – мій Захисник».

Хлопчик підростає в прикордонній родині: мама і тато не лише оберігають їх з сестричкою дитинство, а й стоять на захисті кордону України.

Тато ще з перших років вторгнення в Україну російських окупантів став на захист Батьківщини, боронив схід країни, де на той час точилися жорстокі бої.

Не залишилась осторонь й Олена, мати Данилка, вона йшла з чоловіком пліч-о-пліч, аби бути опорою, підтримкою та вірним бойовим товаришем.

З початком повномасштабного вторгнення рф в Україну, подружжя прикордонників вибуло на посилення рубежів, аби стримати просування кремлівських ординців, а Данилко з сестричкою залишилися з бабусею. 

За п’ять місяців проведених в окупації, юнак твердо вирішив, що обов’язково стане як тато – прикордонником, аби ніколи знову ворог не зміг подолати кордон рідної Батьківщини.

Сьогодні Данило всіляко підтримує та надихає батьків на Перемогу. Бо хто, як не діти, їх щирі посмішки та обійми, сповнюють сил, додають віри рухатись вперед задля світлого та мирного майбутнього.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси