Щодо обстановки в зоні проведення АТО та адміністративній межі з ТОТ АР Крим

НАЗАД
18 червня 2016 11:50

Минулої доби українськими військовими було зафіксовано 3 безпілотні літальні апарати, які використовуються незаконними збройними формування для проведення розвідувальної діяльності. Також на адміністративн

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у КПВВ, що на  лінії розмежування між силами АТО та бойовиками.

Учора ввечері бойовики обстріляли з стрілецької зброї та гранатометів контрольний пост «Майорськ», де несуть службу військовослужбовці Держприкордонслужби та ЗСУ. Вогонь вівся із населеного пункту Горлівка, що на тимчасово непідконтрольній території. Постраждалих серед прикордонників немає.

Минулої доби українськими військовими було зафіксовано 3 безпілотні літальні апарати, які використовуються незаконними збройними формування для проведення розвідувальної діяльності. Також на адміністративній межі прикордонниками Херсонського та Бердянського загонів зафіксовано 1 БПЛА та  6 російських вертольотів, які здійснювали політ над тимчасово окупованою територією АР Крим.

У контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Новотроїцьке» та «Гнутове» прикордонниками спільно з представниками фіскальної служби зупинено 2 транспортні засоби, які слідували з неконтрольованої території з порушеннями. В одному випадку громадяни перевозили меблі на суму понад 60 тисяч гривень, а в іншому – в підлокітнику автомобіля «КІА» приховано грошові кошти розміром 43 000 гривень.

Ще три транспортні засоби, які з порушенням правил перевозили вантажі, виявили прикордонники Донецького та Краматорського загонів. У КПВВ «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Зайцеве» автомобілі перевозили товари та приховано грошові кошти на територію, яка тимчасово підконтрольна бойовикам.

Крім того в районі перехрестя доріг н.п. Семигіря – н.п. Новолуганське, Бахмутського району, було затримано автомобіль «Вольво»,  під керуванням громадянина України. Він перевозив 6 тонн мороженої риби на суму 54 000 гривень. Українець слідував без належних документів та в об'їзд КПВВ «Зайцеве» на неконтрольовану територію. Даний транспортний засіб передано спільній міжвідомчої групі для прийняття правового рішення. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси