Прикордонники припинили за добу 4 спроби отримання неправомірної вигоди

НАЗАД
09 травня 2016 13:46

В Державній прикордонній службі України продовжується активна робота направлена на протидію зловживанням серед персоналу прикордонного відомства. Зазначена діяльність, яка здійснюється відповідними підрозд

В Державній прикордонній службі України продовжується активна робота направлена на протидію зловживанням серед персоналу прикордонного відомства. Зазначена діяльність, яка здійснюється відповідними підрозділами Державної прикордонної служби дає свої позитивні результати.

Так, лише за добу прикордонники припинили на державному кордоні та в зоні проведення АТО чотири випадки отримання неправомірної вигоди.    

На контрольному посту «Майорськ» прикордонники зупинили громадянина України, який прямуючи на виїзд до неконтрольованої території запропонував грошову винагороду у розмірі 500 гривень. За даним фактом прикордонники проінформували співробітників Національної поліції.

На контрольному пункті в’їзду-виїзду «Зайцеве» прикордонний наряд зупинив громадянина Грузії, який прямував з непідконтрольної території. Під час перевірки документів чоловік запропонував хабар за безперешкодний пропуск.

Ще дві спроби надання неправомірної вигоди припинили прикордонники Сумського та Могилів-Подільського загонів. Прямуючи до Росії через пункт пропуску «Бачівськ» українець запропонував прикордонному нарядові тисячу російських рублів. Хабар у розмірі 20 євро та 300 гривень намагався дати громадянин Молдови, який прямував через пункт пропуску «Могилів-Подільський-авто». За даними фактами прикордонники проінформували співробітників Національної поліції.

Державна прикордонна служба звертається до громадян, які перетинають державний кордон, не вкладати сторонні речі у паспортні документи та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення прикордонниками.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси