«Кавасакі» та «Сузукі» переправляли до Росії двоє братів

НАЗАД
24 травня 2013 13:58

 

Двох громадян Росії, які намагались переправити через кордон два мотоцикли,  затримали учора прикордонники відділу   «Мілове»

 

Двох громадян Росії, які намагались переправити через кордон два мотоцикли,  затримали учора прикордонники відділу   «Мілове» Луганського загону. 

Молодиків помітили  поблизу селища міського типу Мілове. Росіян,   які рухалися на великій швидкості, прикордонний наряд наздогнав та зупинив буквально за 10 метрів від держрубежу. Порушники їхали на спортивних мотоциклах марки «Кавасакі» та «Сузукі» без реєстраційних номерів. Як з’ясувалося, двоє братів  22 та 26 років не мали ніяких документів  на транспортні засоби. Мотоцикли,   попередня сума оцінки яких склала 48 тисяч  гривень, вилучили.

Нагадаємо, що минулої доби ще двох таких «байкерів» затримали прикордонники Білгород-Дністровського та Котовського загонів в Одеській області. Двоє молдован намагалися незаконно перемістити в Україну спортивні мотоцикли «Honda CRD 600» та «YAMAHA R6», які оцінили у 100 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси