За минулу добу в Україну не пропущено 305 громадян Росії

НАЗАД
21 березня 2014 15:14

Державна прикордонна служба в умовах вкрай напруженої обстановки, відкритого ігнорування законних вимог та фізичного перешкоджання її діяльності подовжує охороняти державний кордон по в

 Державна прикордонна служба в умовах вкрай напруженої обстановки, відкритого ігнорування законних вимог та фізичного перешкоджання її діяльності подовжує охороняти державний кордон по всьому периметру держрубежу. Наразі   персонал Держприкордонслужби України виконує завдання з охорони державного кордону   і не збирається залишати кордони України і Автономну Республіку Крим.

У рамках проведення заходів із іншими правоохоронними органами прикордонний контроль посилено на українсько-російському, українсько-білоруському  та на українсько-молдовському кордоні.

Крім того, у межах Херсонської області здійснюється   посилений прикордонний режим: проводиться ретельна перевірка осіб та транспортного засобу, що виїжджає та в’їжджає на півострів Крим.  Головні зусилля перевірки зосереджені на недопущенні в’їзду екстремістські налаштованих осіб, незаконного переміщення зброї, боєприпасів та засобів терору.

Загалом за минулу добу в Україну не пропущено 305 громадян Росії,  які могли брати участь у заходах з дестабілізації обстановки в Україні.

 Крім східної, південної та північної   ділянок кордону посилені заходи безпеки  організовані  у пунктах пропуску для авіаційного сполучення у найбільших містах України.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси