За минулу добу прикордонники зупинили 5 громадян України, які займались незаконним виловом риби

НАЗАД
10 квiтня 2016 14:39

Прикордонники Бердянського загону спільно з учасниками громадського формування зупинили в районі населеного пункту Лиманське мікроавтобус «Мерседес»

Прикордонники Бердянського загону спільно з учасниками громадського формування зупинили в районі населеного пункту Лиманське мікроавтобус «Мерседес». Під час перевірки в транспортному засобі були виявлені  близько 250 рибин різних порід, а також заборонені знаряддя лову, а саме  200 метрів сіток. Двох громадян України передали представникам Національної поліції. Сума завданого збитку склала майже 30 тисяч гривень.

Ще двох українців, які здійснювали незаконний вилов риби прикордонний наряд Херсонського загону зупинив на узбережжі Дніпро-Бузького лиману. Чоловіків прикордонники застали на гарячому якраз під час вилову риби сітками. Загалом під час огляду було вилучено понад 230 рибин та знаряддя лову. Також на ділянці відповідальності Ізмаїльського загону  прикордонники спільно з представниками Держрибоохорони виявили плавзасіб та затримали чоловіка, який теж  за допомогою сіток займався незаконним виловом. Відносно чоловіка представники рибохорони склали адміністративні документи та проінформували Національну поліцію. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси