Українським та російським прикордонникам довелося тричі зупиняти 11 громадян Індії

НАЗАД
20 сiчня 2014 15:35

15 грудня прикордонники Харківського загону не пропустили в Україну 11 громадян Індії. Рейсовий автобус «Вороніж-Харків» у пункт пропуску «Гоптівка» прибув після обі

15 грудня прикордонники Харківського загону не пропустили в Україну 11 громадян Індії. Рейсовий автобус «Вороніж-Харків» у пункт пропуску «Гоптівка» прибув після обіду. Під час прикордонного контролю 11 пасажирів автобуса не змогли підтвердити мети поїздки до України.

Як з’ясувалося під час подальшої перевірки, цих громадян вже було не пропущено 13 грудня прикордонниками Луганського загону у пункті пропуску «Должанський». Перетнути кордон вони намагалися  мікроавтобусом «Мерседес» та так само не змогли вказати мети подорожі до нашої країни.  Крім того, російські прикордонники зупиняли цих громадян 14 грудня. Подолати російсько-український кордон вони намагалися у пункті пропуску «Новошахтинськ», що навпроти ділянки  пункту пропуску «Довжанський».

Наразі, після встановлення деталей правопорушення, громадян Індії правоохоронці Харківського загону передали російським прикордонникам.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси