Українців затримали з майже 200 набоями та посвідченням неіснуючої організації

НАЗАД
12 сiчня 2015 11:46

Учора ввечері прикордонники Луганського загону у пункті контролю «Щастя» зупинили для перевірки мікроавтобус «Форд». У ньому 2 громадян України перевозили одяг та вз

Учора ввечері прикордонники Луганського загону у пункті контролю «Щастя» зупинили для перевірки мікроавтобус «Форд».

У ньому 2 громадян України перевозили одяг та взуття  з Луганська до Сєверодонецька. Під час огляду вантажу в одній з коробок із-під взуття прикордонний наряд виявив 2 пристрої для відстрілу гумових куль та 174 набої до них. Крім того, у одного із громадян знайшли бронежилет та «посвідчення Управління фонду підтримки Національної безпеки в Луганській області». Для з’ясування всіх обставин чоловіків разом з транспортним засобом та зброєю передано співробітникам СБУ, які встановили, що зазначена організація не має офіційної реєстрації.

Також учора у пункті пропуску «Ягодин», що на українсько-польському кордоні, прикордонники Луцького загону спільно з працівниками митниці виявили 16 набоїв калібру 7,62 мм до автоматичної зброї. Українець приховав набої у відділенні для рукавичок автомобіля «Хюндай», яким він їхав до сусідньої країни. Боєприпаси вилучено та направлено на експертизу.

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси