У жителя прикордоння виявили сигарет на понад 200 тисяч гривень

НАЗАД
13 травня 2014 12:24

Про можливе місце накопичення та зберігання тютюнових виробів у прикордонні Одеської області правоохоронці відділу «Гребеники» Котовського загону дізнались завчасно.  

Про можливе місце накопичення та зберігання тютюнових виробів у прикордонні Одеської області правоохоронці відділу «Гребеники» Котовського загону дізнались завчасно. Також про це прикордонники повідомили представників податкової. Згодом спільна міжвідомча група  перевірила помешкання жителя одного з прикордонних сіл та виявили 35 ящиків сигарет російського виробництва. Сигарети марки «Прима» та «РТ», на які у нашого співвітчизника не було документів,  вилучили. Сума оцінки товару склала 210 тисяч гривень.

Також 12 ящиків сигарет виявили прикордонники поблизу кордону з Польщею, Угорщиною та Румунією. Співробітники відділу «Рівне» Луцького загону помітили 5 ящиків сигарет на березі річки Західний Буг. Неподалік знахідки правоохоронці зупинили і двох наших співвітчизників. Однак останні свою причетність до даного правопорушення заперечили. Чотири пакунки у меліоративному каналі біля держрубежу знайшли прикордонники Мукачівського загону відділу «Косине». Виявлений неподалік українець також заперечив, що намагався переправити товар через кордон. Ще три ящики сигарет, приховані за 150 метрів від українсько-угорського рубежу, дістали зі сховку у чагарниках прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси