У ватних тампонах, косметичці та вологих серветках виявили наркотики та амфетамін

НАЗАД
09 вересня 2013 13:48

Учора завдяки чотирилапим помічникам прикордонників Харківського загону було виявлено та недопущено потрапляння в Україну заборонених речовин.  

Учора завдяки чотирилапим помічникам прикордонників Харківського загону було виявлено та недопущено потрапляння в Україну заборонених речовин. Службові собаки спрацювали на автомобіль «Ауді», яким через пункт пропуску «Гоптівка» їхав 25-річний громадянин Молдови та 32-річний росіянин. 

Після перевірки спільно з працівниками митниці автомобіля у кишені чохла переднього пасажирського сидіння, саме в ватних тампонах було знайдено речовину білого кольору. Молдованин повідомив, що це амфітамін. Крім того, росіянин мав при собі в кишені жіночу пудреницю, в якій знаходилась речовина сіро-зеленого кольору, зі слів росіянина, гашиш. У ході подальших перевірок серед особистих речей мандрівників виявили упаковку з вологими серветками, в ній знаходилась речовина у вигляді 3 кульок, попередньо коноплі. Також між переднім сидінням пасажира та дверцятами в металевій банці знайдено ще одну рослинну речовину. Всього у порушників, на яких складені відповідні протоколи, було вилучено 20 грамів речовини рослинного походження та 1 грам амфітаміну. Про дане правопорушення повідомлено співробітників СБУ.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси