У Навчальному центрі Держприкордонслужби прикордонники склали Військову присягу

НАЗАД
01 липня 2015 16:00

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулось вручення бойової зброї, техніки та складання Військової присяги персоналом Оперативно-бойової пр

Учора в Навчальному центрі Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулось вручення бойової зброї, техніки та складання Військової присяги персоналом Оперативно-бойової прикордонної комендатури «Черкаси».

Урочистості пройшли на плацу Навчального центру та розпочалися з внесення Бойового Прапора. Із напутніми словами до прикордонників звернулись представники обласної та міської влади, ветерани-прикордонники та начальник Навчального центру полковник Дмитро Коцеруба.

- Кожен із нас чітко усвідомлює, що головний вектор наших зусиль – надійний захист та охорона кордонів держави. І саме ми є першими представниками своєї рідної землі, захисниками Української держави, - сказав керівник Навчального центру.

Персоналу була вручена як особиста, так і групова зброя, а також броньована техніка, яка в подальшому буде використовуватись при виконанні завдань з охорони державного кордону. Також майже чотири десятки прикордонників присягнули на вірність народу України.

Зі словом Божим до військових звернулися отець Анатолій та отець Юліан. Освятивши техніку, представники духовенства наголосили, що їхній життєвий вибір покладає на них всю повноту відповідальності за виконання військового обов’язку.

На завершення церемонії прикордонники пройшли урочистим маршем.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси