У місті Сорока експерти прикордонних відомств України та Республіки Молдова обмінювалися досвідом

НАЗАД
22 травня 2015 11:51

Учора, в рамках реалізації Плану розвитку співробітництва між Державною прикордонною службою України та Департаментом Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова на 2015 рік, в м.

Учора, в рамках реалізації Плану розвитку співробітництва між Державною прикордонною службою України та Департаментом Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова на 2015 рік, в м. Сорока (Республіка Молдова) відбулася зустріч експертів прикордонних відомств України та Республіки Молдова у сфері експертизи проїзних документів.

У зустрічі взяли участь співробітники Управління експертизи документів Департаменту Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова та представники Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України.

Під час зустрічі проведено обмін досвідом та інформацією стосовно виявлених нових способів підробки проїзних документів та методів їх виявлення і останніх тенденцій у цій сфері, а також спеціальних технічних засобах, що застосовуються для перевірки проїзних документів.

Також було обговорено низку питань щодо вдосконалення порядку обміну інформацією у разі виявлення підроблених проїзних документів.

Проведена зустріч пройшла в дусі конструктивного діалогу і сприятиме подальшому розвитку  та співробітництву між прикордонними відомствами двох країн. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси