У дах та підлогу мікроавтобуса українець запакував 13,5 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
10 грудня 2014 11:39

Учора на кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону та працівники митниці з метою протидії переміщення контрабанди сигарет  вивели для додаткові перевірки мікроавтобус «Рено&

Учора на кордоні з Польщею прикордонники Мостиського загону та працівники митниці з метою протидії переміщення контрабанди сигарет   вивели для додаткові перевірки мікроавтобус «Рено».

За результатами перевірки з`ясувалося, що в порожнині між передньою конструктивною стінкою автомобіля  та спеціально змонтованою подвійною стінкою, у порожнині міжстельового вантажного відсіку та кабіни водія й у порожнині спеціально змонтованої подвійної підлоги салону автомобіля  було приховано 13,5 тисяч пачок сигарет.

Сигарети марки «Фест», які намагався перемістити до сусідньої країни наш співвітчизник через пункт пропуску «Краківець», разом з мікроавтобусом вилучили. 

А в пункті пропуску «Мостиська –з/в» знахідку  з понад 400 пачками сигарет виявили в хребтовій балці та над  колісними парами поїзда. Після подальшої перевірки вагонів, потяг попрямував за запланованим маршрутом до польського міста Медика. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси