У Чернівецькій та Закарпатській області прикордонники продовжують виявляти контрабандні сигарети

НАЗАД
07 квiтня 2016 13:07

В рамках посилення заходів, що нині тривають на Буковині та Закарпатті, прикордонники продовжують виявляти контрабандні тютюнові вироби та затримувати порушників, які можливо причетні до їх переміщення.<

В рамках посилення заходів, що нині тривають на Буковині та Закарпатті, прикордонники продовжують виявляти контрабандні тютюнові вироби та затримувати порушників, які можливо причетні до їх переміщення.

Учора в ході моніторингу державного кордону прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону затримали після подолання загороджувального паркану двох громадян України без документів. А згодом під час перевірки місцевості на цьому напрямку прикордонники мобільного загону вивили 4 ящики сигарет.  Стосовно порушників триває перевірка.

Також прикордонники Чернівецького згону виявили приховані сигарети на кордоні з Румунією у пункті пропуску «Порубне». В українця, який віз у паливному баку 280 пачок сигарет, вилучили і легковик «Фольксваген». Конфіскат оцінили у понад 80 тисяч  гривень.

Вилучили автомобіль і у пункті пропуску «Косине» у громадянина Угорщини. Він сховав у робочих колесах «Фольксвагена» 1150 пачок курива.

А прикордонники Чопського загону спільно з працівниками фіскальної служби двічі виявляли сигарети в підкрильниках та під обшивкою салону автівок «Ніссан» та мікроавтобуса «Мерседес». Наші співвітчизники приховали у цих сховках понад 1,5 тисячі пачок сигарет. Сума вилученого товару та автомобілів склала понад 330 тисяч гривень. 

Заходи протидії переміщенню тютюну тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси