У Бортничах прикордонникам передали броньовану техніку, а у Борисполі - засоби захисту

НАЗАД
30 липня 2014 12:12

Сьогодні на базі Окремої комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби та на території Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ»  прикордонникам передали

30 липня 2014 року на базі Окремої комендатури охорони і забезпечення Державної прикордонної служби України відбулася передача броньованої техніки підрозділам прикордонного відомства. 

Акціонерне товариство НВО «Практика» на замовлення Державної прикордонної служби України за рахунок отриманих благодійних коштів посилило бронею автомобіль «КамАЗ»  та два позашляховики з кулеметами на базі автомобілів  «Volkswagen Amarok».

Автомобіль «КамАЗ», який  призначений для  перевезення вантажів та особового складу, також буде слугувати мобільним блокпостом для наших прикордонників. У цій вантажівці бронею було переобладнано кабіни, відсік для десанту і зроблено додатковий бронезахист двигуна, паливних баків та акумулятора.

Начальник управління прикордонної служби  Адміністрації Державної прикордонної служби України Генерал Валерій Суботін подякував керівнику приватного акціонерного товариства НВО «Практика» Олегу Висоцькому та колективу підприємства за плідну співпрацю та оперативність виконання роботи.

Також  сьогодні на території Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ»  прикордонникам були передані  30 бронежилетів, 17 касок, 50 спальних мішків, пристрій нічного бачення, каремати, генератор та інше неохідне приладдя. Засоби захисту, що необхідні прикордонникам, які охороняють східні рубежі країни, передав народний депутат України Олег Ляшко.

Він подякував прикордонникам за мужність та героїзм, який вони проявляють під час оборони своєї держави і запевнив, що й надалі буде підтримувати  захисників Вітчизни технікою та іншим неохідним  майном. 

В свою чергу начальник частини полковник Сергій Мул висловив вдячність народному депутату, а в його особі – й усім небайдужим людям, хто підтримує прикордонників.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси