У Бердянській затоці прикордонники переслідували порушників на катері

НАЗАД
23 лютого 2015 14:31

Учора о 16.30 в Бердянській затоці прикордонники пункту технічного спостереження «Бердянськ» помітили маломірний плавзасіб типу «Амур».  З метою зупинки нев

Учора о 16.30 в Бердянській затоці прикордонники пункту технічного спостереження «Бердянськ» помітили маломірний плавзасіб типу «Амур».  З метою зупинки невідомого судна на його затримання вибув катер морської охорони «Онікс».

У ході переслідування плавзасобу, яке не реагувало на сигнали зупинитись, прикордонники Маріупольського загону були змушені здійснити попереджувальні постріли зі стрілецької зброї, однак порушники на великій швидкості продовжили рух в напрямку Бердянської Коси. Негайно було організовано взаємодію з прикордонними підрозділами в цьому районі та проведено оперативно-пошукові заходи. У результаті переслідування, в районі Бердянської Коси плавзасіб було виявлено та затримано.

Наразі за вихід плавзасобу  в море поза межами пункту базування до відповідальності притягнуто 2 громадян України. В даний час проводяться перевірочні заходи та з’ясовуються всі обставини правопорушення.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси